İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Felsefe Bölümü

Dış Paydaş Etkinliği: Öğrenci-Mezun Buluşması 25 Aralık 2023 Pazartesi günü gerçekleştirildi.

2023-2024 Akademik yılı Dış Paydaş Etkinliği olarak, 25 Aralık 2023 Pazartesi günü 11:30'da Kariyer Planlama Dersi bünyesinde, dersin hocası Öğr. Gör. Salih Torlak'ın katkılarıyla, Türkiye'deki çeşitli üniversitelerin Felsefe bölümleri mezunlarıyla, bölümümüz öğrencilerini bir araya getiren hibrit (yüz yüze ve çevrimiçi) bir söyleşi etkinliği gerçekleştirildi. Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Fatih Özgökman'ın da katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, farklı üniversitelerin Felsefe bölümü mezunları, felsefe alanı dışındaki çeşitli sektörlerde nasıl başarılı bir kariyer çizdiklerini ve bu başarılarının sırlarını öğrencilerimizle paylaştı. Öğrencilerimizin ve hocalarımızın 201 no.lu sınıfta hazır bulundukları etkinliğe, farklı şehirlerde bulunan Felsefe mezunları çevrimiçi olarak katıldılar.