İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Felsefe Bölümü

"Kariyer Söyleşileri" Etkinliği gerçekleştirildi.

2023-2024 Akademik yılında 26 Ekim 2023 Perşembe günü saat 15:00'da D-207 no.lu sınıfta, bölümümüzün tüm öğrencilerinin katılımına açık olarak, özellikle de 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize yönelik "Kariyer Söyleşileri" etkinliklerimizin ilki gerçekleştirildi. Çanakkale Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sosyal Bilimler Lisesi Felsefe Öğretmeni Gizem Vapur'un konuşmacı olarak katıldığı söyleşide, Gizem Vapur hocamız öğrencilerimize, lisede felsefe öğretmeni olarak çalışmakla ilgili deneyimlerini aktardı. Ayrıca, felsefe öğretmeni olmak isteyen  öğrencilerimizin nasıl bir kariyer planı çizmeleri gerektiği hakkında bilgiler verdi. Söyleşi, öğrencilerimizden gelen soruların cevaplanması ve karşılıklı iyi niyet ve temennilerle sonlandırıldı.