İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Felsefe Bölümü

İç ve Dış paydaşlarımızla "Öğretim Planı Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.

3 Ocak 2024 Çarşamba günü İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi dekanlık toplantı odasında, Felsefe Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fatih ÖZGÖKMAN başkanlığında İç ve Dış Paydaş Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Felsefe Bölümü'nün 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında yenilenen öğretim planı hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. İç paydaş olarak, bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Argun Abrek CANBOLAT'ın da katıldığı toplantıda yeni öğretim planına tabi olan 1. sınıf öğrencilerimizden temsilciler ve eski öğretim planına tabi olan 2. sınıf öğrencilerimizden temsilciler yeni öğretim planımız hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bölümümüz dış paydaşlarından olan Çanakkale Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sosyal Bilimler Lisesi Felsefe Öğretmeni Gizem Vapur da konu üzerine olan görüşlerini bizlerle paylaştı.